Leuren Moret
Over Google en DNA-manipulaties

Radio-interview met Jeff Rense, december 2010

Over het internet, Google, DNA, Agenda 21, Passive Avoidance

Jeff: Dit kan belangrijke informatie zijn voor veel luisteraars. Wat is er nou werkelijk aan de hand met Google? Google heeft meer tentakels dan tien octopussen... Google is betrokken bij bijzonder wetenschappelijk onderzoek waar wij niets van af weten. Het gaat om het in kaart brengen, het leren beheersen en manipuleren van jouw DNA... dit gaat allemaal over totale beheersing van de wieg tot aan het graf. Te gast vanavond is Leuren Moret, die met dit verhaal naar ons toe is gekomen. Welkom terug in ons programma, Loren...

Leuren: Dank je, Jeff. Het is van belang dat ik met updates kan blijven komen over het Google verhaal.

Jeff: Ze zijn bezig ons iets aan te doen. Kijk toch eens naar hun logo, dat er zo heerlijk onschuldig uit ziet ! Google heeft vrij spel en wordt gesteund door de internationale Elite, die de touwtjes in handen heeft.... Ze maken er geen geheim van waar ze op uit zijn: complete beheersing! Kijk naar wat ze met hun satelliet hebben gedaan. Je kunt luidkeels protesteren, maar jouw huis en tuinpad staan op het internet. Privacy?? Vergeet het maar! Ze zijn bezig om jouw waardigheid af te nemen. Ze willen je breken en kneedbaar maken, opdat ze met je kunnen doen wat ze willen.

Leuren: Laten we kijken naar de geschiedenis van het internet. Dat laat zien wie achter al die programma's zit. Van 1989 tot 1991 werkte ik in een lab en kwam toen te weten dat de ruggengraat van het internet werd ontwikkeld in Livermore. Ze deden dat aanvankelijk vanwege mensen die werkten voor Defensie, die fysiek dicht bij elkaar moesten wonen, om samen te kunnen werken in Defensieprojecten. Defensie ontwikkelde het internet zodat betrokkenen niet meer bij elkaar hoefden te wonen, maar verspreid over de VS konden werken. In het geval van een luchtaanval zou een enkele bom hen niet meer onschadelijk kunnen maken.

Niet alleen vanuit het verleden, maar tot aan het heden toe, heeft het Internet alles te maken met de Amerikaanse Defensie. Het is opgezet door het Pentagon en wordt beheerd en beheerst door het Pentagon. Het wordt gebruikt door het Pentagon om mensenmassa's te beheersen. Dat is het doel van het internet, en niets anders. Ze gaven het aan ons en we vonden het geweldig! Het was als een prachtige nieuwe sportauto, we sprongen er allemaal in en we hadden de grootste lol.

Het is niet alleen verslavend. Wat belangrijker is: het internet leidt mensen, het grote publiek, af van sociale en maatschappelijke verbanden, waardoor men elkaar niet meer in de ogen hoeft te zien.

Jeff: Inderdaad, oogcontact en fysieke nabijheid zijn van groot belang voor het ontstaan van echte contacten in een samenleving die vooruitgang wil boeken. Onze maatschappij is een steegje ingelokt en zit nu zijn eigen staart achterna in een virtuele wereld van leegte.

Leuren: Dat klopt. Elke keer als we weer zo iets leuks, prachtigs, wonderbaarlijks krijgen om ons leven te 'verbeteren', nemen ze ons iets af dat verband houdt met onze menselijkheid en spiritualiteit, met onze verbondenheid. We leveren waardevolle zaken in, in ruil voor rotzooi. Via het internet kunnen ze nu aan een grootschalig onderzoek beginnen dat anders niet mogelijk was geweest.

Ze hebben dus het internet opgezet, wij zijn eraan verslaafd geraakt, en vervolgens werden er allemaal programma's op gezet. Het begon met Microsoft en Bill Gates. Dat is ontworpen om ervoor te zorgen dat er een wereldwijd systeem zou zijn, waardoor Defensie toegang heeft tot alle computers in de wereld. Toen werd Google in het leven geroepen als zoekmachine. Laten we eens kijken naar de achtergrond van de zogenaamde 'oprichters': Larry Page and Sergey Brin.

Sergey Brin is in Rusland geboren, zijn ouders zijn immigranten. Zijn vader was een wiskundige verbonden aan de universiteit van Maryland, en zijn moeder werkte bij de NASA. Daar parkeren Larry Page en Sergey Brin hun privéstraaljagers: op het terrein van de NASA. Larry Page is een Amerikaan. Zijn ouders waren allebei ICT-professoren aan de universiteit van Michigan; zijn vader was expert op het gebied van kunstmatige intelligentie.

Sergei Brin is getrouwd met een Pools-Amerikaanse vrouw, Anne Wojcicki, en toen ze gingen trouwen kreeg ze 20 miljoen dollar om haar werk te doen. Anne had een bedrijf opgericht, dat heette 23 and me . Mensen konden dan vrijwillig hun DNA aanbieden via het internet. Ze betaalden duizend dollar voor een DNA-onderzoek en kregen dan advies over een partner die goed bij hen zou passen. Nu zou je misschien denken dat mensen dit zelf moeten weten, maar dat is niet helemaal waar. Als je namelijk het DNA van een persoon uit een familie hebt, dan heb je alles - alle informatie over de hele familie.

Jeff: De volgende keer dat je iets opzoekt met Google, bedenk dan dat je met een planetair monster te maken hebt, een beest.

Lauren: Inderdaad. Google, Microsoft, Facebook, Hyves en de sociale netwerk-websites, E-bay, Skype, Google Mail, Yahoo Mail - dat is allemaal hetzelfde monster, met elkaar verbonden. Er wordt gekocht, verkocht en verhandeld. Het zijn allemaal militaire operaties van het Amerikaanse leger.

Een natuurkundige vertelde me dat in de jaren zeventig mensen in het lab konden worden opgespoord, door de frequenties te meten die worden uitgezonden door hun DNA. Met andere woorden, elk levend wezen is een antenne die uitzendt en ontvangt, en het DNA van elk levend wezen heeft een unieke frequentie en signaal. Dat gebruiken ze, daar richten ze hun aandacht op als wapen om ons te onderdrukken.

Het DNA Human Genome Project werd uitgevoerd in het lab in Lawrence Berkeley, maar andere militaire labs waren er ook bij betrokken. Het atoomwapen-lab bestaat voor het Pentagon en het Pentagon bestaat voor de grote oliemaatschappijen. Het Human Genome Project is opgezet en wordt betaald om te kunnen experimenteren, om het menselijk genoom te onderzoeken, beschrijven en in kaart te brengen.

Agenda 21

Google is nu bezig met DNA-onderzoek vanuit de ruimte. Het gaat dan om NASA en het leger. NASA wordt bestuurd door het leger. Ze hebben afgezonderde volkeren ontdekt, bijvoorbeeld in het Amazonegebied, die nog nooit een westerling hadden gezien. Het zijn jagers en verzamelaars.

Daarnaast worden de dieren in kaart gebracht en er worden veel nieuwe soorten ontdekt. Ze werken volgens een schema. Eerst hebben ze de westkust van Zuid-Amerika onderzocht, daarna de Oostkust, en nu zijn ze bezig in Zuid-Oost Azie. Als je naar het nieuws kijkt is er bijna elke week wel melding van de ontdekking van een nieuwe soort. Dit is onderdeel van het Agenda 21 programma van de Verenigde Naties.

David Rockefeller heeft over Agenda 21 gezegd, dat we uiteindelijk allemaal gechipt gaan worden, en dat mensen dan alleen nog uit het systeem mogen halen wat ze er zelf in hebben gestopt. Dus als je 12 uur hebt gewerkt per dag, dan mag je voor die 12 uur iets van waarde uit het systeem halen, maar niets meer. Zo worden mensen tot robots gemaakt. Vrije keus en spiritualiteit worden buiten spel gezet.

The J. Craig Venter Institute ( CIA ) heeft een missie: "het smeden van nieuwe levensvormen". Ze zijn ook bezig met een computer code die DNA kan manipuleren. Wat betekent dit? Docter Helen Wallace van GeneWatch zei in 2002 al: we zijn in groot gevaar.

Het instituut is bezig de software van het leven zelf te ontwikkelen. Ze gebruiken computers, medicijnen, technologie en de politie om een totalitaire wetenschappelijke oligarchie te scheppen. Ze willen deze informatie gebruiken in discriminerende programmeringen waarbij de rijken profiteren en de armen worden benadeeld. Het tweede deel van die agenda is het doen afnemen van de bevolking.

Men heeft het nu over een 'synthetisch genoom' en het vermogen om de complete erfenis van een organisme te kopieren. Dit gaat om geavanceerde, bijzonder ingewikkelde programma's. In 2008 had ik een interview. Ik heb toen twee uur gepraat over de giftigheid van nanodeeltjes, zoals chloride en chemtrails, verarmd uranium, hoe mobiel nanodeeltjes zijn; en over een nieuwe ontdekking die ik toen net had gedaan: een lab in Berkely had iets bewezen.

Ze stuurden een bekend liedje naar een nanodeeltje en er was een ontvanger om het lied te ontvangen dat werd teruggestuurd door dat nanodeeltje. En ik vroeg mij af: hoe kan dat in hemelsnaam worden toegepast? Als mensen worden blootgesteld aan uranium-deeltjes uit de oorlogen in Iran en Afganistan, en Joegoslavie, dan blijft het vastplakken aan ons DNA en onze mitochondria (de energiecentrales van de cellen) die het lichaam van energie voorzien.

Ik praatte daarover met een microbioloog. Het ging ook over HAARP, dit alles is opgenomen in het HAARP systeem. Hij heeft voor defensie gewerkt en de Wereldgezondheidsorganisatie en de Verenigde Naties. Hij heeft voorstellen voor wetenschappelijk onderzoek gelezen en was bekend in dat veld, omdat hij adviseur voor de regering was.

Dus ik vroeg aan hem: Dr Parker, wat is de toepassing van deze ontdekking, dat nanodeeltjes zenders en ontvangers zijn? Hij hield even zijn adem in, en zei: "Nou, zo kan het menselijk genoom opnieuw worden ontworpen."

Jeff (sarcastisch): O, is dat alles? Ze gaan een hele nieuwe soort ontwerpen, daar gaat het over.

Leuren: Het gaat om het scheppen van wat ze maar willen! Het gaat om een totalitaire, waanzinnige wetenschappelijke oligarchie -waarbij de macht in handen is van een paar psychopaten die geloven dat ze kunnen doen wat ze maar willen.

Jeff: Tot nu toe is er niemand in de buurt die ze kan tegenhouden, helaas...

Leuren: Wat is er om ons heen steeds aan het zenden en ontvangen? Wat dacht je van mobiele telefoons? Die werken in de megahertz frequenties. DNA kan beschadigen door blootstelling aan elektromagnetische radiofrequenties. Daar werd onderzoek naar gedaan eind jaren negentig. Begin tweeduizend veranderde de aard van het onderzoek. Het ging dan bijvoorbeeld over het versterken van immuniteit, of juist het doelbewust verlagen van immuniteit.

Passive avoidance

Leuren: Men onderzocht ook hoe passive avoidance behaviour kan worden opgewekt. Dat is gedrag waarbij mensen passief blijven en zich niets aantrekken van belangrijke informatie. Je biedt hen die informatie aan, je probeert mensen te waarschuwen, maar het kan hen niet schelen. Dit soort gedrag kan worden opgewekt in mensen met behulp van ... mobiele telefoons! Ook steriliteit en kanker kunnen zo worden opgewekt en gedragspatronen veranderd. De scanners op vliegvelden hebben ook dit effect.

Jeff: Dat verbaast me niks. Er wordt ook erg weinig aandacht geschonken aan het elektrische netwerk dat ons vierentwintig uur per dag omringt. Thuis, op het werk, overal - het heet de bedrading in de muren; 60 Hz. Die frequenties kunnen ook alle andere vormen van communicatie dragen die je je maar kunt indenken, en jouw gedrags- en denkpatronen kunnen erdoor worden veranderd.

Leuren: Die invloed is zo groot omdat ons lichaam een elektrisch systeem is en we zenden en ontvangen de hele tijd door.

Jeff: We zijn in de eerste plaats een elektrisch systeem en pas op de tweede plaats een chemisch systeem, mensen begrijpen dat vaak niet.

Leuren: Inderdaad... veel van dit alles werd voor het eerst beschreven in de jaren dertig van de vorige eeuw door Bertrand Russell, tijdens zijn lezingen aan de universiteit van Oxford. Die zijn in 1952 uitgegeven onder de titel Het effect van de wetenschap op de samenleving.

Jeff: Het is opmerkelijk dat de afkorting AI staat voor zowel Artificial Intelligence (Kunstmatige Intelligentie) als voor Artificial Insemination (kunstmatige bevruchting).

Leuren: Interessant. Ze hebben in principe een onbeperkt budget, en onbeperkte onderzoeks-faciliteiten ook aan de universiteiten; vandaag de dag komt ruimt 50 procent van alle onderzoeksgelden uit het Pentagon.

Jeff: Ze zien er zo onschuldig en zelfs vredig uit, die universiteiten, maar daar zitten de mannen en vrouwen die massavernietigingswapens maken, zich bezighouden met het manipuleren van de massa's (mass social engineering); het manipuleren van informatiesystemen, ontwerpen van veranderingen en ontwikkelingen in de maatschappij...

Leuren: Ja, de universiteiten hebben hun lichaam verkocht aan de rijken. Ze kennen geen gewetensbezwaren.

Jeff: Nee, de meesten niet. Ze zitten in hun labje en vinden het best zolang er geld is voor onderzoek, en het kan hen niet schelen dat ze misschien deel uitmaken van een project om miljoenen mensen om te brengen.

Leuren: De verhoogde uraniumniveaus in het drinkwater in Los Angeles zorgen ervoor dat de klassen daar bijna alleen nog uit meisjes bestaan.... het is het tijdperk van de verdwijnende mannen.

Jeff: Leuren, bedankt voor je bijdrage. En graag tot de volgende keer!


Interview met Preston Nichols

Overzicht vertalingen

Zie ook over Leuren Moret:
Interview met Leuren Moret, CMN, 2008
Fukushima - lezingen april 2011
Leuren Moret, Fukushima Update 2013
Leuren Moret Update, October 2016- deel 1

Home