Ascensieverschijnselen:
de opbouw van het kristallijne lichaam

Bron: *Spiritual School of Ascension

De meeste mensen zijn onbewust begonnen aan hun ascensieproces. Helaas zijn velen van hen verstrikt geraakt in de webben van de huidige New Age beweging. Hieronder worden een aantal biologische veranderingen beschreven die soms op fysiek niveau waarneembaar zijn. Misschien herken je er een aantal van.

Boeddha buik
Een klein buikje dat maar niet wil weggaan groeit uit tot een stevige ronde buik. Dit geldt zowel voor mannen als vrouwen; je gaat er hoogzwanger uit zien! Niet te verwarren met de overbekende Hollandse bierbuik natuurlijk.
Oorzaak voor deze groei is dat informatie over het kristallijne middenrif weer wordt opgenomen; Mila noemt dit de "breath of life chakra", de levensademchakra. Onze verre voorouders konden letterlijk van de lucht leven: de konden uit zuurstof in combinatie met water en zonlicht verschillende suikers in hun lichaam produceren waarmee alle cellen konden worden gevoed en hersteld.

Ontgiften
Tijdens de ascensie-opruiming moet het lichaam worden ontgift. Bergen rommel worden verwijderd. Alle lichaamssystemen zijn daar op hun manier bij betrokken. Symptomen: stinkende adem, veel rommel op je tong, zweten, gasvorming. Deze gassen worden niet alleen geloost via de gebruikelijke winden, maar ook door hele kleine belletjes door je huid heen ('body farts') die je kan zien opstijgen als je in het bad ligt. Ook kan je schuimbelletjes in je urine hebben.

Een maatje groter
Je hart groeit, je aderen worden versterkt, je borstkast groeit.. uiteindelijk belanden de meeste mannen en vrouwen in de XL- en XXL-zone. Je gaat namelijk het proces waardoor oudere mensen verschrompelen omkeren: je groeit! Je botter worden soepeler en veerkrachtiger. Je merkt het duidelijk aan je voeten: je zult snel een of twee maten groter nodig hebben.

Zachte huid
De kristallijne huid is zacht en soepel. Bovendien kleurt die geleidelijk aan wat donkerder. Dat is voor wie in Nederland woont in de winter beter zichtbaar: je wordt niet meer zo bleek als voor je aan je ascensie begon; ook kan je het zien aan de binnenkant van je armen en polsen of andere delen die bleker waren. De huid wordt voorbereid op de toenemende kracht van de zon.

Je vuur terug
Je gaat een steeds krachtiger kundahlini-vuur opbouwen. Dat begint ook op te laaien als er allemaal rommel in je veld wordt gegooid, bijvoorbeeld als je in de supermarkt of een winkelcentrum bent. Je gaat dan enorm transpireren en gloeien. Ook 's nachts kan je zulke transpiratie-aanvallen verwachten.

Meer kenmerken van het kristallijne lichaam:
Cellen worden uiteindelijk hersteld en gerepareerd, in plaats van elke zeven jaar vervangen. Het kristallijne systeem is efficient en niet spilziek. Energie en bouwstoffen worden zo veel mogelijk opnieuw gebruikt. Na het ontgiften dat in de laagste vibratiebanden veel aandacht vraagt, groei je naar een lichaam dat steeds minder afval gaat produceren.

De schedelinhoud van het oorspronkelijke kristallijne lichaam is acht keer zo groot als dat van de huidige mens. Omdat het laten groeien van de schedel tijdens ascensie van volwassenen veel problemen oplevert - botten zijn het meest verdicht - zullen de binnenkomende kinderen met steeds grotere schedelomvang geboren gaan worden. Volwassenen in deze tijd zullen het moeten doen met de beperkte ruimte die hun schedel biedt. Bepaalde klieren zoals de hypofyse en de epifyse (pijnappelklier) kunnen daardoor soms eerder worden gestopt in hun groei.

Het vrouwelijke lichaam zal aanpassingen ondergaan om baby's met grotere hoofden te kunnen baren zonder daaraan te overlijden.

De thymusklier die zijn functie had verloren en nu tot een erwt verschrompelt bij volwassen mensen, gaat zijn oude funtie weer uitvoeren. Dat is het uitbalanceren en hormonaal op elkaar afstemmen van alle andere klieren en systemen in het lichaam, die daarvoor eerst weer allemaal dezelfde taal moeten leren spreken. De thymus regelt ook het vrijgeven van meer soorten insuline door de alvleesklier.

Het kristallijne middenrif produceert 8 soorten bloedsuiker en twee gasvormige stoffen die naast zuurstof belangrijk zijn voor het herstellen van kristallijne cellen.

De schildklier, tijdens de eerste fasen van het ascensieproces zo uit balans kan zijn dat hij over- of onderactief is, herstelt zich en regelt het celmetabolisme, dat steeds sneller en efficienter gaat verlopen.
De nieren passen zich aan om betere afvoer van zware metalen of proteinen te verzorgen die het ascenderende lichaam niet nodig heeft. Dit kan belletjes of bubbeltjes in je urine veroorzaken.

De lever gaat zijn bloedzuiverend vermogen verfijnen en enorm vergoten.

Vanaf vibratie 1800, dus na de eerste ascensiefasen, gaat het lichaam leren foton-energie op te slaan. Uiteindelijk zal de mens weer van foton-energie leven en niet langer van suiker afhankelijk zijn. Je ruggemergvloeistof gaat een speciale substantie bevatten die als een magneet in staat is fotonenergie aan te trekken en op te slaan.

De milt en het beenmerg vormen de basis voor je immuunsysteem. Ze gaan nieuwe typen rode en witte bloedcellen produceren die gifstoffen, virussen en bacteriŽn kunnen aanpakken tijdens je ascensieproces.
De pancreas of alvleesklier gaat zich aanpassen en meer insuline produceren om de 8 typen suiker te kunnen verwerken die de cellen voeden.

Het hart begin te groeien bij een vibratie van 3000.

Het autonome zenuwstelsel ondergaat een enorme biochemische verandering rond vibratie 3000. Voor die tijd reageert het lichaam op basis van elektrische impulsen verbonden met vecht-vluchtreacties; nu gaat het lichaam meer ontspannen reageren en de eigen grenzen bewuster beheren. De hersenen kunnen gedachtvormen gaan opvangen die meer op eenheid zijn gebaseerd.

De hypofyse groeit en gaat veel meer chemische stoffen produceren dan voorheen.

De pijnappelklier gaat zich aanpassen om het etherich lichaam beter van energie te kunnen voorzien; hiervoor is zowel een goede ademhaling als ook direct zonlicht nodig.

Je huid wordt zachter en steeds minder verdicht en speelt als grootste orgaan een belangrijke rol in het ontgiftingsproces.

Je geslachtsklieren gaan allemaal nieuwe hormonen produceren die het zelfherstellend vermogen van je lichaamscellen bevorderen.

Je spijsverteringstelsel gaat zich aanpassen en meer enzymen maken om meer voedingsstoffen uit je vegetarische voedsel te kunnen halen en beter af te kunnen breken wat je niet nodig hebt. Tot die tijd kan je nog vis eten die in het wild gevangen is wanneer je lichaam dat nodig heeft voor de opbouw van het vegetarisch spijsverteringssysteem.

(Bron o.a.: Ascension Transmissions IV;
Ascending into a regenerative biological system".

Woordenlijst
Home